måndag 3 mars 2014

TACK!! (och så lite ny info)

Först: framtiden! Nu på fredag den 7 mars spelar vi på efterfesten till Kathleen Hannas film ”The Punk Singer” som visas på Bio Rio tidigare på kvällen. Länkar till det eventet hittar du här och här.

Redan dagen efter, på lördag den 8 mars, spelar vi på Rock mot cancer på KGB. Ett pro bono-jobb som är off topic, men det är ett ämne som vi tycker är viktigt så vi tackade självklart inte nej. På scenen kommer ni se ett av Stockholms bästa band: L'Obscurité.

Nu: det förflutna! Tiden går så himla fort när en har roligt. Dagarna sprang ifrån oss efter den riktiga premiären av vårt dj-kollektiv och den egna klubben på Bar Brooklyn. TACK TILL ALLA som kom! Vi var verkligen glada över att så många fina människor kom och supportade oss och lyssnade på bra musik medan de gjorde en god gärning.

Nästa datum på Brooklyn är onsdag efter löning, den 26 mars. Var där!

Premiärpengarna vi cashade in för onsdagen kommer gå till organisationen HOPP Stockholm (gilla deras FB-sida här) och nästa gång går pengarna till någon ny jourverksamhet. Kunde du inte komma i onsdags? No worries! Bli stödmedlem? Eller sätt in en slant på deras postgirokonto! En kan alltid bidra vet du: PG 166 45 20 - 2.

Vi har fått en rad gig som löper ända in i april. Helt sjukt att vi kan få så många bokningar trots att kollektivet precis startade upp. Och så himla roligt att vi har fått lite uppmärksamhet. Vi har omnämnts på t.ex. Genusfolket och Allt om Stockholm, något som vi är extremt tacksamma för.

All publicitet är bra och vi siktar prestigelöst mot toppen, LAOS - snart i en morgonsoffa nära dig!

Tjej- och kvinnojourer utgör ett oerhört stöd för väldigt många och vi vill uppmärksamma det vi anser är lika självklart som att "runda upp" i julklappshandeln och sms-rösta på det dyra numret i mello som stöd för barncancerforskning.

Och ja, det gör vi inte helt lätt utan en liten knuff i mediadjungeln. Jag har inte drivit direkt PR på det här sättet som vi kanske kommer behöva göra för att se en tydlig effekt. Jag har ju bokat punkband tidigare och haft inträde för en tjuga, klart som fan att det kom folk på spelningar då.

Vi finns även på Instagram under namnet @loversandotherstrangers. Vill ni hashtagga era instagrambilder från något av våra dj-gigs så använd #LAOSsthlm.

That's it for now.

Vi hörs sen och framförallt ses vi kanske i helgen på något av datumen!

<3 / Pink Punk